Spreker

Wil Konings - Spreker in de zorgWil Konings spreekt over hoe de patiënt centraal kan staan in de zorg.

Ze put daarvoor uit haar rijke ervaring als consultant en uit haar vele gesprekken met patiënten.

Het verhaal wordt natuurlijk afgestemd op uw publiek en er is altijd volop ruimte voor interactie met het publiek.

Voor professionals, managers en bestuurders

Veel zorginstellingen vinden het belangrijk om zorg rondom de patiënt te organiseren, maar hoe pak je dat aan en waar moet je rekening mee houden? Wil Konings neemt u mee vanuit het perspectief van de patiënt. Zij koppelt dit aan haar bedrijfskundige inzichten en laat zien hoe u de enorme potentie van patiënten zelf kunt inzetten in uw ziekenhuis. Organiseert u een congres in de zorg? Boek Wil Konings als spreker of als forumlid in een paneldiscussie.

Voor de media

De zorg is dagelijks in het nieuws. De kwaliteit moet beter en de kosten moeten omlaag. U bent redacteur en zoekt een expert voor in uw radio- of televisieprogramma die uitlegt hoe dit mogelijk is. Wil Konings vertelt het in een taal die voor iedereen begrijpelijk is.

Voor patiënten

Wil Konings - PaneldiscussieWie is er wel eens patiënt geweest? Wie heeft er een vriend of familielid die wel eens patiënt is geweest? Iedereen krijgt daar vroeg of laat mee te maken. Voor iedereen is het daarom belangrijk te weten wat je zelf kunt doen om de best mogelijke behandeling te krijgen. Voor jezelf, je kind, je ouders of voor een goede vriend.

Als je een ziek bent, dan wordt je dagelijks geconfronteerd met je rol als patiënt.  Wil Konings geeft je veel praktische adviezen en de juiste mindset om een team te vormen samen met je arts. Ze volgt hierbij de methode van de POWER-piramide uit het boek de POWER Patiënt. Bent u bestuurder van een patiëntenorganisatie? Vraag dan naar het speciale tarief.

Bekijk de video’s

Boekpresentatie De POWER Patiënt

Minidocu De POWER Patiënt

Discover the power to get well faster

Interview BNR Nieuwsradio

 

 

Share Button