Gratis rapport

Hoe kan het dat Japanners ouder worden dan wij, meer technologie gebruiken in de zorg én goedkopere zorg hebben? Lees het in het gratis rapport “De 6 geheimen van excellente ziekenhuizen in Japan”

de6geheimen_boek

Nederland kent een aantal uitdagingen op het gebied van zorg. Zo vindt de overheid de zorg te duur en is er vrees dat de kosten verder stijgen. Daarnaast stijgt de werkdruk in de zorg steeds verder, o.a. doordat de administratieve lasten toenemen, terwijl het aantal mensen om het werk te doen daalt.

Japan kent een aantal interessante overeenkomsten met ons land. Net als in Nederland wonen in Japan veel mensen op een kleine oppervlakte. Japanners zijn, nog meer dan Nederlanders, bevlogen van technologie en gebruiken dan ook veel technologie in de zorg.

Toch zijn de kosten voor de zorg in Japan relatief laag, terwijl de resultaten erg goed zijn. Dit blijkt onder andere uit de levensverwachting van Japanners, die de hoogste is ter wereld.

Dit rapport laat zien welke geheimen Japanse ziekenhuizen gebruiken om dit te bereiken. Stuk voor stuk geheimen waar we in Nederland ons voordeel mee kunnen doen.

Lees het hier! 

Share Button